De GUV Boergondierklasse

Onder het mom van “vier het leven” zijn wij dolblij dat we GUV als nieuwe naamgever hebben kunnen verbinden aan de nieuwe Boergondierklasse.

 

Persoonlijk, betrokken, dichtbij:

We hopen natuurlijk dat het nog lang niet nodig is, zeker wanneer je zo sportief bent om mee te fietsen in de Boergondierklasse. Maar omdat je niets aan het toeval wilt overlaten, dan vind je in GUV Uitvaartzorg een partner die u en uw nabestaanden ontzorgt. Door haar persoonlijke benadering en werkwijze is men echt onderscheidend ten opzichte van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.

 

Over de GUV Boergondierklasse:

De afgelopen edities zagen wij de gemiddelde snelheden in alle klasses toenemen. Hardstikke leuk, maar dat maakte wel dat een grote groep wielrenners voor wie dit te hard ging niet meer mee wilde doen. En dat is precies de doelgroep waarvoor wij graag de Ronde van Bredevoort organiseren: de echte recreanten! 

Daarom introduceren we in 2023 de GUV Boergondierklassse. Een klasse die specifiek bedoeld is voor renners die gemiddeld tot maximaal 30 kilometer per uur rijden. Deze klasse zal als eerste starten om 16:30 en dus als eerste genieten van de Boergondische kant van de Ronde van Bredevoort. Iedere deelnemer zal op boergonische wijze worden opgewacht bij de finish.

 

Inschrijven als recreant

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren