Deelnemersinformatie

Neem jij deel aan de tweede editie van de Borghman Ronde van Bredevoort? Hieronder vind je de belangrijkste deelnemersinformatie voor zaterdag 8 juli 2023. Heb jij nog andere vragen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Start en finish

De start en de finish van alle afstanden vindt plaats op de ’t Zand in Bredevoort.

Startnummer

Iedereen kan het rugnummer op de dag zelf tot een kwartier voor aanvang van betreffende race ophalen bij Stadsbrouwerij de Borghman.

Kleedaccommodatie en douches

Er bevinden zich omkleedruimten bij sv Bredevoort. Tevens bevinden zich hier de douches. sv Bredevoort ligt ongeveer 200 meter van de start op ’t Zand.

Inschrijving

Als de inschrijving nog niet vol zit zal er een daginschrijving zijn voor recreanten op zaterdag 6 juli 2024. De kosten voor deelname aan de Recreantenklasse zijn €10,- en kunnen bij het afhalen van het startnummer met contant geld worden betaald.

Certificering

De afstand is gecertificeerd door de KNWU. Kijk voor de exacte afstanden op de website van de KNWU.

Tijdsregistratie

De tijdsregistratie gaat via de officiële richtlijnen van de KNWU. De jury heeft de leiding over de wedstrijd en uitslag van de recreantenrace en amateurs/junioren.

Toiletten

Er zijn toiletten in de kleedkamers van sv Bredevoort en bij Stadsbrouwerij de Borghman op ’t Zand.

Garderobe

Er zijn geen kluisjes bij het evenement. Het achterlaten van waardevolle spullen is op eigen risico.

Bereikbaarheid

De Ronde van Bredevoort is goed bereikbaar per fiets. Kom je met de auto? Er zijn diverse parkeerplaatsen rond het parcours. Hierbij een overzicht van de parkeermogelijkheden.

parkeermogelijkheden Ronde van Bredevoort

Programma

Het evenement start om 14.30 uur met de allerkleinsten. Zij starten vanaf ’t Zand voor de loopfietsenrace. Na de eerste categorie zijn de scholieren van groep 3 tot en met groep 8 aan de beurt. Jongens en meisjes kunnen bij dit onderdeel gratis op zijn of haar eigen fiets deelnemen op het parcours van de Ronde van Bredevoort. Na de jeugd start om 16.30 uur de Bourgondiërs, om 17:00 de dames, vanaf 17:45 de recreantencategorie en om 18.30 starten de ervaren recreanten. Ten slotte vertrekken om 19.30 uur de renners van de Wedstrijdklasse voor amateurs en junioren rijders.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren