Restaurant De Schoppe Recreantenrace

De schoppe recreantenrace - Borghman ronde van Bredevoort

Na het succes van de eerste editie, met veel deelnemers uit de regio, is er ook dit jaar weer een Recreantenrace bij de Ronde van Bredevoort. Ga jij de wielerstrijd aan met je vrienden, kennissen, collega’s of familie? De Restaurant De Schoppe Recreantenrace is voor iedereen toegankelijk. De start van de wielerwedstrijd is op zaterdagmiddag 7 juli 2018 om 17.30 uur op ’t Zand. Vanaf dat moment rijden de renners 30 minuten lang door de straten van Bredevoort. Vorig jaar kwam Elmer Houwers als eerste over de streep, voor Arno Wentink en Pim Momberg. Ga jij dit jaar voor het podium?

 

Inschrijven

De recreantenklasse is VOL! Alle startplaatsen zijn inmiddels vergeven. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven. Ook aanmelden op de dag zelf kan niet meer.

De animo is groot, daar zijn we als organisatie heel blij mee! We maken ons op voor een mooie koers aanstaande zaterdag 7 juli.
Geen plek weten te bemachtigen? Kom de renners aanmoedigen! En natuurlijk zien we je graag in 2019 bij de Ronde van Bredevoort! Heb je wel een startbewijs, maar doe je toch niet mee? Je startbewijs mag overgedragen worden, mail naar info@rondevanbredevoort.nl. Ook voor een plaats op de wachtlijst is het mogelijk om te mailen, met je voornaam, achternaam, woonplaats, mailadres en eventueel licentienummer (indien van toepassing). Bij eventuele afmeldingen wordt er dan contact opgenomen.
Het afhalen van het rugnummer kan op de dag zelf. De inschrijfkosten van €7,50 kunnen direct contant worden betaald

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren