Clinics

De Ronde van Bredevoort organiseert in samenwerking met een aantal scholen en verenigingen uit de omgeving clinics in voorbereiding op de wielerronde.

 

Clinics voor deelnemers

In het verleden organiseerde de Ronde van Bredevoort fietsclinics op vrijdagavonden in Bredevoort. Tijdens deze clinics geeft een trainer je tips mee die je kunt meenemen in de wedstrijd. Ook kun je de clinics natuurlijk gebruiken als een gezellige trainingsavond. Uiteraard wordt er tijdens de clinic een rondje gefietst over het parcours van de Ronde van Bredevoort. De clinics starten en eindigen bij onze hoofdsponsor Stadsbrouwerij de Borghman.

Meer informatie over clinics in 2022 volgt.

 

Basisschoolkinderen

In samenwerking met Stichting Kanjers voor Kanjers en basisschool ’t Bastion in Bredevoort organiseren wij clinics voor de leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 in Bredevoort.

Kanjers voor Kanjers wil een bijdrage leveren aan (regionale) projecten, die het welzijn van het kind bevorderen en/of ondersteunen. Projecten rond sport en/of spel hebben een voorkeur maar zijn geen voorwaarde. Ook projecten op een ander niveau ten bate van het welzijn van het kind kunnen onze steun ontvangen.

Kanjers voor Kanjers heeft al veel projecten mogelijk gemaakt. Kleine en grote initiatieven die door organisaties/instellingen of particulieren zijn opgezet om het welzijn van kinderen uit de Achterhoek te bevorderen. Kinderen voor wie sport en spel om uiteenlopende redenen niet vanzelfsprekend is. Kanjers voor Kanjers helpt (hen daarbij) en maakt dromen van kinderen waar!

 

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren