Clinics

De Ronde van Bredevoort organiseert in samenwerking met een aantal scholen en verenigingen uit de omgeving clinics in voorbereiding op de wielerronde.

Clinics in samenwerking met Triatlon Aalten

De Ronde van Bredevoort wordt dit jaar verreden op zaterdag 6 juli 2024.

Op 22 en 28 juni zijn er wielerclinics, voor vrouwen. Op zaterdag 22 juni start de clinic om 14:00 en op 28 juni om 19:00. In beide gevallen vanaf de Borghman, waar deelnemers vervolgens, onder professionele begeleiding, van alles leren over techniek, een wedstrijd rijden, houding op de fiets en noem zo maar op.

Na de clinics is er natuurlijk de gelegenheid tot napraten onder genot van een drankje. Er wordt rekening gehouden met elk type niveau, dus iedereen mag meedoen! Ook als je twijfelt om in te schrijven voor een van de wedstrijden is dit een mooie kans om te ervaren hoe dit in zijn werk gaat.
Meedoen aan één of meer van de clinics? Dat kan kosteloos en spontaan. Aanmelden is namelijk niet verplicht, maar we vinden het wel handig om te weten.


  Hardlopen 10 april (9:30 uur)Hardlopen 24 april (9:30 uur)Wielrennen 20 mei (18:30 uur)Zwemmen 3 juni (18:30)

   

  Basisschoolkinderen

  In samenwerking met Stichting Kanjers voor Kanjers en basisschool ’t Bastion in Bredevoort organiseren wij ook in 2024 clinics voor de leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 in Bredevoort. Deze vinden plaats op 21 juni.

  Kanjers voor Kanjers wil een bijdrage leveren aan (regionale) projecten, die het welzijn van het kind bevorderen en/of ondersteunen. Projecten rond sport en/of spel hebben een voorkeur maar zijn geen voorwaarde. Ook projecten op een ander niveau ten bate van het welzijn van het kind kunnen onze steun ontvangen.

  Kanjers voor Kanjers heeft al veel projecten mogelijk gemaakt. Kleine en grote initiatieven die door organisaties/instellingen of particulieren zijn opgezet om het welzijn van kinderen uit de Achterhoek te bevorderen. Kinderen voor wie sport en spel om uiteenlopende redenen niet vanzelfsprekend is. Kanjers voor Kanjers helpt (hen daarbij) en maakt dromen van kinderen waar!

   

  Onze trotse sponsoren

  Borghman ronde van Bredevoort
  Bekijk alle sponsoren