Inschrijven

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je nu in bij desbetreffende klasse.

 

Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace

Voor de loopfietsenrace is het niet nodig om vooraf je kind in te schrijven, dit kan op de dag zelf.

 

PPE Factory Dikke Banden Race

Voor de basisschoolkinderen staat de dikke banden race op het programma. Word jij de snelste in jouw leeftijdscategorie? En wil je fietsen op het parcours waar ook de wielrenners fietsen? Schrijf je snel in via je basisschool! Via de volgende basisschool kun jij je aanmelden:

  • ’t Bastion Bredevoort

Zit jij niet op één van deze scholen, maar wil jij wel graag deelnemen aan de Dikke Banden Race? Stuur dan een mailtje naar info@rondevanbredevoort.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en school.

 

Restaurant De Schoppe Recreantenrace

De recreantenklasse is VOL! Alle startplaatsen zijn inmiddels vergeven. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven. Ook aanmelden op de dag zelf kan niet meer.

De animo is groot, daar zijn we als organisatie heel blij mee! We maken ons op voor een mooie koers aanstaande zaterdag 7 juli.
Geen plek weten te bemachtigen? Kom de renners aanmoedigen! En natuurlijk zien we je graag in 2019 bij de Ronde van Bredevoort! Heb je wel een startbewijs, maar doe je toch niet mee? Je startbewijs mag overgedragen worden, mail naar info@rondevanbredevoort.nl. Ook voor een plaats op de wachtlijst is het mogelijk om te mailen, met je voornaam, achternaam, woonplaats, mailadres en eventueel licentienummer (indien van toepassing). Bij eventuele afmeldingen wordt er dan contact opgenomen.
Het afhalen van het rugnummer kan op de dag zelf. De inschrijfkosten van €7,50 kunnen direct contant worden betaald.

 

Winters Bouwtechniek Sportklasse
(voor amateurs en sportklasse)

De Winters Bouwtechniek Sportklasse is de laatste klasse van het programma. Om 18.30 uur is de start op ’t Zand. De eerste ronde van het parcours is geneutraliseerd. Na de eerste ronde vindt de officiële start ook plaats op Het Zand. Voor deelname is een licentie van de KNWU verplicht. De kosten voor deelname worden later bekendgemaakt.

De inschrijving voor de Amateurs / Sportklasse gaat via de website van de KNWU. Is inschrijven via de website van de KNWU niet meer mogelijk? Stuur onze organisatie dan een mail naar info@rondevanbredevoort.nl.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren