Inschrijven

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je nu in bij desbetreffende klasse.

 

Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace

De start van de loopfietsenrace is om 16.00 uur op ’t Zand in Bredevoort. Voor de loopfietsenrace is het niet nodig om vooraf je kind in te schrijven, dit kan op de dag zelf.


PPE Factory Dikke Banden Race

De tweede wedstrijd van de dag is de dikke bandenrace voor basisschoolkinderen. Om 16.30 uur vindt de eerste start plaats. Word jij de snelste in jouw leeftijdscategorie? En wil je fietsen op het parcours waar ook de wielrenners fietsen? Schrijf je snel in via je basisschool! Via de volgende basisschool kun jij je aanmelden:

  • ’t Bastion Bredevoort

Zit jij niet op één van deze scholen, maar wil jij wel graag deelnemen aan de Dikke Banden Race? Stuur dan een mailtje naar info@rondevanbredevoort.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en school.


Restaurant De Schoppe Recreantenrace

Wegens de grote belangstelling voor deze categorie in de eerdere edities zijn er dit jaar weer twee starts voor recreanten. Hierdoor kunnen wij meer fietsers de mogelijkheid bieden om deel te nemen en blijft het veilig en leuk voor iedereen.
Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor een start in de Recreantenrace A of de Recreantenrace B en voor beide categorieën wordt een aparte eindstand opgemaakt. Ben jij net gestart met fietsen of is dit de eerste keer dat je deelneemt aan een wedstrijd, dan adviseren wij jou om je in te schrijven voor de A categorie. Ben jij wat meer getraind en kun je gemakkelijk 33 kilometer per uur fietsen in een groep, dan adviseren wij een inschrijving voor de B categorie. Dit geldt ook als je in aanmerking wil komen om de beste uit Bredevoort te worden. Het programma op zaterdag 2 juli 2022 ziet er als volgt uit:

17:00 uur Recreantenrace A (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace A kan de snelheid van <33 km/h worden aangehouden.

18.00 uur Recreantenrace B (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace B kan de snelheid van >33 km/h worden aangehouden.

Schrijf je nu in voor de Recreantenrace via de onderstaande link:

De organisatie maakt de indeling voor de definitieve start en is doorslaggevend in de categorie waarin jij deelneemt. Alle vrouwen zullen in Recreantenrace B worden ingedeeld, zodat zij de strijd met elkaar kunnen aangaan voor de beste vrouwelijke recreanten.

Het afhalen van het rugnummer kan op de dag zelf. De inschrijfkosten van €10,- kunnen direct contant worden betaald.

Winters bouwtechniek Wedstrijdklasse
(voor amateurs en junioren)

De Winters bouwtechniek Wedstrijdklasse is de laatste klasse van het programma. Volgens nieuwe richtlijnen vanuit de KNWU is het niet meer mogelijk om een gecombineerde wedstrijd tussen amateurs en sportklasse renners te organiseren. De organisatie heeft voor 2019 gekozen om de wedstrijd voor amateurs en junioren te combineren. Om 19.00 uur is de start op ’t Zand en de wedstrijd gaat over 61 kilometer. De eerste ronde van het parcours is geneutraliseerd. Na de eerste ronde vindt de officiële start ook plaats op Het Zand. Voor deelname is een licentie van de KNWU verplicht. De kosten voor deelname worden later bekendgemaakt.

De inschrijving voor de Amateurs / Junioren gaat via de website van de KNWU. Is inschrijven via de website van de KNWU niet meer mogelijk? Stuur onze organisatie dan een mail naar info@rondevanbredevoort.nl.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren