PPE Factory Dikke Banden Race

Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals Tom Dumoulin, Robert Gesink of Marianne Vos en zit jij op de basisschool? Dat kan, op zaterdagmiddag 8 juli aanstaande is er de PPE Factory Dikke Banden Race voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8. Deelnemen kan op je eigen fiets. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden! Elke deelnemer krijgt een leuke verrassing en de snelsten per categorie worden gehuldigd op het podium en krijgen een mooie prijs. De winnaar van de Dikke Banden Race van de Ronde van Bredevoort mag zelfs naar de landelijke Finaledag!

De Dikke Banden Race wordt verreden in het centrum van Bredevoort op hetzelfde parcours waar later op de dag de wielrenners zullen rijden. De start en finish is ter hoogte van ’t Zand. De ronde is ongeveer 1.7 km lang. Afhankelijk van de leeftijd fietsen de jongens en meisjes twee tot vier rondes.

 

Spelregels

Bij deelname aan de dikke banden race rijd je op je eigen fiets, een gewone fiets, mountainbike of city bike. Racefietsen zijn hier niet toegestaan. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht, deze kun je die dag gratis lenen bij de organisatie.

 

Inschrijven

Geef je nu op via jouw school en nodig je familie, buren en vriendjes uit om je aan te komen moedigen langs het parcours. Wanneer er nog plaatsen zijn kun je je ook op de dag zelf nog inschrijven bij Stadsbrouwerij de Borghman op ’t Zand. Deelname is gratis!

Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën:

  • Groep 3 en 4 (7 t/m 8 jaar, 1 ronde)*
  • Groep 5 en 6 (9 t/m 10 jaar, 1 ronde)
  • Groep 7 en 8 (11 t/m 12 jaar, 2 ronden)

*Ook kinderen uit groep 1 en 2 mogen meedoen aan deze categorie.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren