Inspanning en ontspanning bij Restaurant de Schoppe Recreantenraces

Restaurant De Schoppe is recreëren ten top! Of het nou met een koel drankje op het terras is, of ’s winters bij de open haard.. Altijd zijn ze geopend en altijd is het sfeervol! Al sinds 1968 is het een gezellige ontmoetingsplaats waar elke gelegenheid gevierd kan worden. Met zicht op de grote zand- en waterspeeltuin is het voor zowel kinderen als ook hun ouders goed toeven. Recreëren en genieten dus!

Twee categorieën

Daarom past De Schoppe perfect bij de Recreantenrace! Tijdens de Ronde van Bredevoort wordt er volop gerecreëerd, al moet er eerst nog een sportieve inspanning geleverd worden. Dit jaar verdelen we het peloton over twee races, zo is er voor iedere recreant ruimte om op zijn of haar eigen niveau hun rondes te rijden. In race B om 17:30u staan renners aan de start die een gemiddelde hebben tot zo’n 33km per uur. Dit is dé perfecte race voor de recreatieve fietser die graag eens een wedstrijdje fietst, maar dit wellicht nog nooit gedaan heeft. Zowel dames als heren zijn welkom, aanmelden kan nog steeds! We rijden dit jaar met tijdwaarneming, de chips dienen na afloop weer ingeleverd te worden.

Beste Bredevoorter

Om 18:30u vertrekken de renners die gemiddeld harder rijden dan 33km per uur. Ook de ‘Beste Bredevoorter’ zal voortkomen uit deze groep. In de A race is nog ruimte, schrijf je nu in via de website. Beide races gaan over 30 minuten en één ronde. We kijken enorm uit naar deze wedstrijden!
En inspanning mag beloond worden, dat snappen ze bij Restaurant de Schoppe heel goed! De Schoppe stelt hele mooie prijzen beschikbaar voor de top 3 van beide races, voor zowel heren als dames. Zodat er na de inspanning, ook óntspanning kan zijn!

Schrijf je nu snel in

Vorig jaar waren we voller dan vol, dus wees zeker van je plek en schrijf je in via de website. Indien plek, is inschrijven op de dag zelf ook mogelijk!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren