Zondag 5 april start de inschrijving!

Dit weekend rijden de profs Omloop Het Nieuwsblad. Dat betekent dat het bijna lente is en de temperaturen stijgen: de racefiets kan weer uit de schuur worden gehaald. Zoals jullie wellicht al gelezen hebben wordt ook dit jaar weer de Ronde van Bredevoort georganiseerd, op zaterdag 4 juli 2020. We hopen dat deze vierde editie wederom een groot succes wordt!

Vier de kick-off op zondagmiddag 5 april
Doe jij ook weer mee aan onze wielerronde in Bredevoort? Op zondagmiddag 5 april aanstaande opent de inschrijving tijdens de jaarlijkse kick-off bij bierbrouwerij De Borghman op ’t Zand in Bredevoort. De kick-off middag is voor alle wielerliefhebbers, vrijwilligers, deelnemers, partners en andere geïnteresseerden van onze wielerronde.
Kun je er niet bij zijn op 5 april? Ook online inschrijven is vanaf dan mogelijk.

Live de Ronde van Vlaanderen
Stond deze datum al omcirkeld in je agenda? Dat kan, want deze zondag vindt tevens de Ronde van Vlaanderen plaats. En wij hebben goed nieuws, de Vlaamse klassieker kun je live volgen tijdens de kick-off! Uiteraard onder het genot van een drankje. Bij de inschrijving voor de Ronde van Bredevoort tijdens de kick-off ontvang je een gratis consumptie. Wil je dit jaar zelf niet meefietsen maar wil je toch een steentje bijdragen? Graag, ook vrijwilligers kunnen zich deze middag aanmelden en ook voor hen staat een consumptie klaar.

Kortom: tijdens de kick-off middag blikken we vooruit naar de aankomende editie én is er live de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen te volgen. Kom ook en schrijf je in bij de Borghman! Hopende jullie te zien op zondagmiddag 5 april in Bredevoort.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren