Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace

Voor het derde jaar op rij trappen we de Ronde van Bredevoort af met de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace! En daarmee beginnen we ons evenement met misschien wel de leukste race van het hele programma….

Om 16:00u begint de Ronde van Bredevoort met de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace! In Bambi hebben we al enkele jaren de perfecte partner gevonden voor deze race. Bij Kinderopvang Bambi kennen ze de doelgroep natuurlijk als geen ander. Daarnaast onderschrijft Bambi ook het belang van sporten voor de jeugd. Tijdens de Loopfietsenrace komt dat allemaal samen! Sporten, plezier, aandacht, vermaak, veiligheid en nog veel meer… Allemaal dingen die zij bij Bambi ook nastreven!

Bambi staat voor een persoonlijke benadering

Kinderopvang Bambi biedt allerlei verschillende vormen van Kinderopvang aan. Zo is er buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor de jongere kinderen kun je bij Bambi terecht voor gastouderopvang, kinderopvang en peuterplus. Daarnaast zijn er ook regelmatig interessante cursussen en trainingen te volgen over bijvoorbeeld het aanstaande ouderschap.
Bambi zet het kind centraal en staat voor een persoonlijke benadering; ieder kind verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft!
Aan aandacht geen gebrek bij de Loopfietsenrace! Dit is met stip de race met het meest fanatieke publiek; namelijk de trotse ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden! Alle deelnemers zijn winnaars en dit is te merken tijdens hun korte rondje om ’t Zand, met de finish uiteraard onder de échte finishboog! Na de race worden de deelnemers allemaal op het grote podium gehuldigd, samen met de deelnemers van de Dikke Bandenrace. (huldiging is ná de Dikke Bandenrace)

Start om 16 uur op ’t Zand in Bredevoort

De Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace start om 16:00u bij de start/finishboog op ’t Zand. Alle kinderen tot en met groep 2 mogen meedoen! (kinderen van groep 1 & 2 mogen ook aansluiten bij de Dikke Bandenrace om 16:30u) De organisatie zorgt voor helmpjes en loopfietsen, maar er kan ook op de eigen loopfiets gestart worden. Meedoen? Aanmelden kan op de dag zelf tussen 15:00u en 15:30u bij de Kidsrun tafel in de Borghman. Vooraf mailen naar info@rondevanbredevoort.nl kan natuurlijk ook. We hopen op veel enthousiaste jongens en meisjes!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren