Spar Wubbels Loopfietsenrace

Voor de vierde keer trappen we de Ronde van Bredevoort af met de Spar Wubbels Loopfietsenrace! En daarmee beginnen we ons evenement met misschien wel de leukste race van het hele programma….

Om 15:00u begint de Ronde van Bredevoort met de Spar Wubbels Loopfietsenrace! In Spar Wubbels hebben we de perfecte partner gevonden voor deze race. Bij Spar Wubbels onderschrijft het belang van sporten voor de jeugd. Tijdens de Loopfietsenrace komt dat allemaal samen! Sporten, plezier, aandacht, vermaak, veiligheid en nog veel meer…

Spar Wubbels staat voor een persoonlijke benadering

In de prachtige winkel van Spar Wubbels wordt het hartelijk ontvangen en kan je alle benodigdheden voor jou en jouw gezin vinden. Persoonlijke aandacht en service staat bij Spar Wubbels hoog in het vaandel.
Aan aandacht geen gebrek bij de Loopfietsenrace! Dit is met stip de race met het meest fanatieke publiek; namelijk de trotse ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden! Alle deelnemers zijn winnaars en dit is te merken tijdens hun korte rondje om ’t Zand, met de finish uiteraard onder de échte finishboog! Na de race worden de deelnemers allemaal op het grote podium gehuldigd, samen met de deelnemers van de Dikke Bandenrace. (huldiging is ná de Dikke Bandenrace)

Start om 15 uur op ’t Zand in Bredevoort

De Spar Wubbels Loopfietsenrace start om 15:00u bij de start/finishboog op ’t Zand. Alle kinderen tot en met groep 2 mogen meedoen! (kinderen van groep 1 & 2 mogen ook aansluiten bij de Dikke Bandenrace om 15:30u). De organisatie zorgt voor helmpjes en loopfietsen, maar er kan ook op de eigen loopfiets gestart worden. Meedoen? Aanmelden kan op de dag zelf tussen 14:30u en 15:00u bij de inschrijftafel in de Borghman. Vooraf mailen naar info@rondevanbredevoort.nl kan natuurlijk ook. We hopen op veel enthousiaste jongens en meisjes!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren