Kinderopvang Bambi sponsort loopfietsenrace

De organisatie van de Borghman Ronde van Bredevoort heeft Kinderopvang Bambi bereid gevonden om hun naam te verbinden aan de Loopfietsenrace! We zijn heel erg blij met deze samenwerking, want Kinderopvang Bambi en de Loopfietsenrace gaan natuurlijk ontzettend goed samen.

Tijdens dit eerste onderdeel van de Borghman Ronde van Bredevoort leggen de allerkleinsten tot en met 5 jaar een deel van de finishstraat af. Onder luid applaus van ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden snellen deze talentjes naar de eindstreep. Net als bij échte renners, op een écht parcours met échte fans!

 

Kleinschaligheid en persoonlijke benadering

Bij Kinderopvang Bambi zijn ze ook fan van kinderen. Al 10 jaar verzorgt Kinderopvang Bambi professionele kinderopvang in de regio. Je kunt er terecht voor zowel kinderopvang, gastouderopvang, PeuterPlus (voorheen peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang. De kracht van Bambi is kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. Ieder kind verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft, het kind staat centraal!

 

Deelnemen of aanmoedigen?

Net als tijdens de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace dus! De start is om 16:00u en alle kinderen tot en met 5 jaar mogen meedoen. Helmen en fietsjes zijn aanwezig, maar meedoen op eigen loopfiets mag natuurlijk ook! Aanmelden kan via deze website, maar is ook op de dag zelf nog mogelijk. Ook oudere kinderen zijn van harte welkom, zij kunnen meedoen bij de Dikke Bandenrace, aansluitend om 16:30u. De organisatie dankt Bambi hartelijk voor de samenwerking en hoopt op veel deelnemers bij de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren