Kinderopvang Bambi nog drie jaar partner

Na de succesvolle eerste editie van de Borghman Ronde van Bredevoort, wil Kinderopvang Bambi zich opnieuw verbinden aan de Loopfietsenrace van het wielerevenement op zaterdag 7 juli. De organisatie en Bambi zijn een overeenkomst van 3 jaar aangegaan.

Geslaagde eerste editie

De eerste uitvoering van de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace in 2017 is zeer geslaagd te noemen. Tientallen jonge talentjes die op hun loopfietsen door het centrum van Bredevoort racen, onder applaus van vele toeschouwers. Ook dit jaar vormt de loopfietsenrace de aftrap van de Borghman Ronde van Bredevoort op zaterdag 7 juli, wederom onder de naam ‘Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace’.

Nog zeker drie jaar genieten van dit mooie evenement

De organisatie is erg blij met de enthousiaste partner die ze in Kinderopvang Bambi gevonden hebben, voor de komende drie edities. Rik van Koersveld van Kinderopvang Bambi; ‘We hebben voor een 3 jarig contract gekozen om er voor te zorgen dat we komende jaren nog mogen genieten van dit mooie evenement. Sporten is erg belangrijk voor jong en oud en daarom willen we dit soort activiteiten ook ondersteunen. We kiezen bewust voor de sponsoring van de loopfietsenrace omdat dit goed aansluit bij onze doelgroep, de jonge kinderen’. Ook de organisatie van de wielerronde ziet deze overeenkomst. Kinderopvang Bambi biedt diverse opvangmogelijkheden zoals gastouderopvang, kinderdagverblijf, PeuterPlus en buitenschoolse opvang. Overal staat het kind centraal, elk kind verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft. Het kleinschalige karakter en de persoonlijke benadering is al ruim tien jaar de kracht van Kinderopvang Bambi.

Nieuw parcours om ’t Zand

Ook bij de Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace komt de jongste jeugd aan aandacht niets te kort! Op een aangepast parcours leggen de kinderen hun rondjes af, onder grote belangstelling van de ‘fans’. Het is moeilijk te bepalen wie er het meeste plezier heeft; de rennertjes óf hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Na de race worden de deelnemers allemaal op het grote podium gehuldigd, samen met de deelnemers van de Dikke Bandenrace.
De Kinderopvang Bambi Loopfietsenrace start om 16:00u bij de start/finishboog op ’t Zand. Alle kinderen tot en met groep 2 mogen meedoen! (kinderen van groep 1 & 2 mogen ook aansluiten bij de Dikke Bandenrace om 16:30u) De organisatie zorgt voor helmpjes en loopfietsen, maar er kan ook op de eigen loopfiets gestart worden. Meedoen? Aanmelden kan op de dag zelf tussen 15:00u en 15:30u bij de Kidsrun tafel in de Borghman. We hopen op veel enthousiaste jongens en meisjes!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren