PPE Factory Dikke Bandenrace

Voor de tweede keer op rij is PPE Factory uit Culemborg sponsor van de Dikke Bandenrace, dè wedstrijd voor kinderen van de basisschool. En hier zijn we heel blij mee, want het bedrijf past ontzettend goed bij de Ronde van Bredevoort en bij de Dikke Bandenrace! PPE Factory maakt kleding voor mensen die onder extreme omstandigheden werken, bijvoorbeeld bij ovens of met vlijmscherpe materialen in de glas- en metaalindustrie. Veiligheid is hierbij essentieel, de kleding moet beschermend zijn en een optimaal draagcomfort hebben. De producten van PPE Factory worden wereldwijd verkocht.

Nieuwe vestiging in Winterswijk

Sinds januari heeft het bedrijf een vestiging in Winterswijk, in de Morsepoort. Een historische locatie, want ooit was dit een belangrijke plek voor de Winterswijkse Textielindustrie. Hoe mooi is het dat juist hier opnieuw textiel geproduceerd wordt. Hedendaagse textielproducten op historische grond!

Hitte- en snijbestendige kleding hebben we gelukkig niet nodig tijdens de Ronde van Bredevoort, maar veiligheid staat hoog in het vaandel! Daarom is bijvoorbeeld óók bij de Dikke Bandenrace en Loopfietsenrace het dragen van een helm verplicht. (Gratis te leen die dag)

Meedoen?

De PPE Factory Dikke Bandenrace start op zaterdag 6 juli om 15:30u. Afhankelijk van de leeftijd rijden de jongens en meiden 2 tot 4 ronden van 1.7 km. Iedereen mag deelnemen op eigen fiets, zolang het maar een gewone fiets, mountainbike of citybike is (geen racefiets). Aanmelden kan via ‘t Bastion, of via info@rondevanbredevoort.nl.

We hopen veel jongens en meisjes aan de start op ‘t Zand te zien op zaterdag 6 juli!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren