PPE Factory sponsort Dikke Bandenrace

Zoals al eerder te lezen was, krijgen alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 van ’t Bastion op vrijdag 30 juni een fietsclinic, door Kanjers voor Kanjers. Deze clinic vindt plaats in het kader van de Dikke Bandenrace een dag later, op zaterdag 1 juli om 16.30 uur. Tijdens deze race rijden de basisschool kinderen één of meerdere rondjes over het mooie parcours van 1.7km. Net als de échte renners, die daarna starten in de Recreantenrace en Sportklasse.

Wil jij of jouw kind graag meedoen, meld je dan aan via ’t Bastion (info@bastionbredevoort.nl)! Kinderen mogen meedoen op een normale fiets of mountainbike, zolang de fiets maar dikke banden heeft (dus geen racefiets). Voor helmen wordt gezorgd, want veiligheid staat natuurlijk voorop!

Toonaangevend in beschermingsmiddelen

Toepasselijk is dan ook dat PPE Factory de naamsponsor is van deze race. PPE Factory is een bedrijf dat onder meer persoonlijke beschermingsmiddelen ontwikkeld en levert. Hun producten zijn momenteel leverbaar in 35 landen, zowel binnen als buiten de EU. Deze unieke hitte-, stralingshitte- en snijbestendige kleding en handschoenen beschermen mensen onder de meest extreme omstandigheden.

Extreme omstandigheden hopen we bij de PPE Factory Dikke Bandenrace niet te krijgen, maar veiligheid staat zeer hoog in het vaandel. De organisatie is dan ook heel blij met een sponsor als PPE Factory!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren