PPE Factory voor het derde jaar partner van de Dikke Bandenrace

PPE Factory is voor het derde jaar op rij verbonden aan de Dikke Bandenrace. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Extreem blij, want bij PPE werken ze met extreem! Het internationale bedrijf heeft onder meer een vestiging in Winterswijk en houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met de bescherming van mensen die onder extreme omstandigheden werken.

Denk aan werken met ovens, of in de glas- en metaalindustrie. Werkzaamheden die niet zonder gevaar zijn, waar veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn. PPE Factory maakt kleding die onder deze zware omstandigheden bescherming biedt, bijvoorbeeld hitte- en snijbestendige kleding. Wereldwijd gezien is PPE een van de belangrijkste fabrikanten in de markt. Ze staan bekend om hun innovatie, veiligheid, comfort en vertrouwen. Een bijzonder bedrijf dus, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Voor alle basisschoolkinderen

Hoe fijn is het dan ook, dat zijn opnieuw de Dikke Bandenrace ondersteunen op zaterdag 6 juli! Om 16:30u staat de basisschooljeugd aan de start in deze race. Er wordt gestart in drie leeftijdsgroepen, deze rijden allemaal één of twee ronden over het parcours van 1.7km. Iedereen mag deelnemen op zijn of haar eigen fiets, zolang het maar een gewone fiets, mountainbike of citybike is (geen racefiets). Veiligheid staat voorop, dus het dragen van een helm is verplicht. Deze kun je gratis lenen van ons! (Heb je zelf een helm? Neem deze dan gerust mee!)
Aanmelden kan via de flyer die is uitgedeeld na de fietsclinic op ‘t Bastion, deze flyer mag je weer afgeven bij de meester of juf. Een mailtje sturen naar info@rondevanbredevoort.nl mag natuurlijk ook, vermeld dan even de naam en geboortedatum, plus een emailadres van een ouder of verzorger.

We zien jullie graag op zaterdag 6 oktober op ’t Zand in Bredevoort!

 

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren