Restaurant De Schoppe sponsort opnieuw Recreantenrace

Aanstaande zaterdag 7 juli rijden de Recreanten onder de vlag ‘Restaurant de Schoppe Recreantenrace’ tijdens de Ronde van Bredevoort. De Schoppe sponsort dit jaar opnieuw de race voor renners zonder licentie, veelal fietsers uit de regio. Er worden leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de top drie bij zowel dames als heren, plus een prijs voor de beste Bredevoorter!

De Recreantenrace start komende zaterdag om 17:30 uur met een groot peloton. De animo blijkt groot, mede dankzij de drie geslaagde Recreanten clinics die gegeven zijn in de aanloop van het evenement. Alle startplekken zijn op voorhand al vergeven! Het belooft dus een mooie koers te worden, onder zomerse omstandigheden.

Sfeervol genieten

In de zomer ben je ook helemaal op je plek bij Restaurant de Schoppe! Op het terras kun je lekker genieten van een hapje en drankje, terwijl de kinderen zich vermaken in de grote zand en water speeltuin. Sfeervol genieten is hier helemaal op zijn plaats. Ook in de winter is het trouwens goed vertoeven bij Restaurant de Schoppe, je kunt er heerlijk plaatsnemen bij de openhaard met een warm drankje. Ze zijn het hele jaar geopend en daarmee geschikt voor iedere gelegenheid, ook voor het geven van feestjes!
En ben je nou nog niet uit gestreden na de Recreantenrace komende zaterdag, dan kun je altijd nog een bowlingbaan huren bij Restaurant de Schoppe en hier de competitie voortzetten!

Restaurant de Schoppe Recreantenrace, zaterdag 7 juli om 17:30 uur.

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren