Restaurant De Schoppe trotse partner Recreantenrace

Om 17.30u gaat de Restaurant De Schoppe Recreantenrace van start, misschien wel het hoogtepunt van de dag. Wielrenners zonder licentie krijgen de kans om de strijd met elkaar aan te gaan over het parcours van 1.7km. De race duurt een half uur lang. Laagdrempelig, voor iedereen! Zowel heren als dames zijn welkom, we hopen dat veel fietsende Bredevoorters en Achterhoekers zich aanmelden voor deze race door eigen stad of regio. Meedoen is hier belangrijker dan winnen, een sportieve middag met gezelligheid staat voorop!

 

Sfeervol genieten

Hoe toepasselijk is dan ook de sponsor van deze race, Restaurant De Schoppe in Winterswijk-Miste. Net aan de andere kant van de Slingeplas weten ze wat sfeervol genieten is! Bij De Schoppe kun je het hele jaar door terecht voor een hapje eten of het vieren van speciale gelegenheden. Het mooie terras leent zich perfect voor een drankje, genietend van de zon en met zicht op de spelende kinderen in de zand- en waterspeeltuin. In de winter kruip je gezellig bij de open haard of huur je één van de bowlingbanen. Op www.restaurantdeschoppe.nl vind je een overzicht van alles wat De Schoppe te bieden heeft!

 

Mooie prijzen voor de winnaars van de eerste recreantenrace

De Restaurant De Schoppe Recreantenrace is dé gelegenheid om sportiviteit en gezelligheid met elkaar te combineren! Eerst een half uur rondjes maken op de fiets, om daarna te genieten van een welverdiend drankje met een gezellig muziekje op de achtergrond! En wie weet met een dinerbon van De Schoppe op zak, want er zijn hele leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste 3 mannen en vrouwen! Schrijf je in via onze website en maak het mee op zaterdag 1 juli!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren