Winters Bouwtechniek is naamsponsor van Sportklasse

Voor het hoofdnummer van de Borghman Ronde van Bredevoort, de Amateurs/Sportklasse, heeft de organisatie in Winters Bouwtechniek een enthousiaste sponsor gevonden!

Hoe mooi is het dat een bouw- en aannemersbedrijf met vakmensen en specialisten mee wil bouwen aan de afsluiter van de avond! In de Winters Bouwtechniek Sportklasse strijden de rijders met licentie om de prijzen en de eer van allereerste winnaar van de Ronde van Bredevoort!

 

Voor de meeste uiteenlopende bouwprojecten in de regio

Bouw- en aannemersbedrijf Winters Bouwtechniek is een echt Bredevoorts bedrijf, en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en flexibiliteit. Dit zorgt voor een project op maat! Naast het uitvoeren van de bouw verzorgen ze ook 3D ontwerpen, bouwtekeningen, vergunningsaanvragen, begeleiding en advies. Voor de meest uiteenlopende bouwprojecten in de regio, van klein tot groot, kun je terecht bij Winters Bouwtechniek!

“Als er initiatief getoond wordt om in Bredevoort zo’n leuk evenement te organiseren, willen wij van Winters Bouwtechniek dit natuurlijk met trots sponsoren en aanmoedigen!”

De organisatie van De Borghman Ronde van Bredevoort dankt Winters Bouwtechniek hartelijk voor het partnerschap en enthousiasme!

 

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren