Winters bouwtechniek Wedstrijdklasse 

De wedstrijd voor de licentiehouders wordt voor het derde jaar op rij gesponsord door Winters bouwtechniek. Deze samenwerking staat als een huis! Winters bouwtechniek is een jong bouwbedrijf, omringd door vakmensen en specialisten. Winters adviseert, bouwt en begeleidt en vindt dat bouwen leuk moet zijn. Ze leveren kwaliteit voor lage kosten en met eerlijkheid en duidelijkheid van begin tot eind. 

Deze waarden hanteren ze niet alleen bij het realiseren van nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie. Ook in de samenwerking met de Ronde van Bredevoort wordt kwaliteit geleverd! Ze zijn al drie jaar een trouwe partner van ons koningsnummer, de wedstrijdklasse!

 

Onderdeel van de Achterhoek Cup 2019

Bij de Winters Bouwtechniek Wedstrijdklasse kunnen we spektakel verwachten in de Bredevoortse straten! Een mooi peloton gaat op jacht naar de felbegeerde titel; winnaar in Bredevoort! Tijdens de koers hebben we maarliefst 5 premierondes, een superpremie en een drie rondenklassement. Daarbovenop zijn er nog punten te verdienen voor de Marveld Achterhoek cup, een klassement over 4 Achterhoekse wielerkoersen! Het belooft een mooie koers te worden op 6 juli om 19:00u. Inschrijven kan nog via de KNWU!

Onze trotse sponsoren

Borghman ronde van Bredevoort
Bekijk alle sponsoren